Showbiz

#rol #batman 3 #joseph gordon levitt

Joseph-Gordon Levitt - foarte aproape de un rol in Batman 3

O sursa din cadrul studiourilor Warner Bros., producatorii francizei Batman, sustine ca The Riddler este listat in notele de productie ca fiind personajul negativ din cel de-al 3-lea film Batman.

Site-ul First Showing afirma ca primit informatii cum ca personajul negativ din Batman 3 va fi The Riddler , iar actorul al carui nume este vehiculat cel mai des de producatori este cel al lui Joseph-Gordon Levitt. Deocamdata nu se stie daca actorul chiar a primit o oferta din partea Warner Bros. sau studiourile sunt doar interesate de el.

Un lucru este sigur; the Joker nu se va intoarce in Batman 3, iar regizorul Christopher Nolan nu este interesat sa-i introduca in poveste pe Penguin sau Dr. Freeze.

In urma cu cateva saptamani au aparut primele zvonuri ca Joseph-Gordon Levitt ar fi atasat rolului The Riddler. Deocamdata nimic nu este insa batut in cuie.

Levitt joaca si in thriller-ul SF Inception, regizat de Christopher Nolan. Filmul va avea premiera in Romania pe 30 iulie. In SUA si Marea Britanie, Inception ocupa primul loc in box-office.

Trailer Inception:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea