Showbiz

#jonathan rhys meyers #the tudors #internat #clinica #dezintoxicare

Jonathan Rhys Meyers - de la Tudors la dezintoxicare

Inca o vedeta trece pragul unei clinici de dezintoxicare in speranta ca dupa o scurta vacanta in care isi oblojesc dependenta de diverse substante cu pastille, vor reveni ca noi in bataia bliturilor. Actorul irlandez Jonathan Ryhs Meyers s-a internat de buna voie intr-o clinica din Marea Britanie, specializata in tratatea dependentei de alcool, anunta FemaleFirst.

Se pare ca producatorii serialului The Tudors al carui star este Rhys Meyers i-ar fi atras atentia actorului asupra cantitatilor de alcool consumate in timpul filmarilor la cel de-al treilea sezon al seriei tv. “Este o persoana foarte amabila si este o placere sa lucrezi cu el. Are si el problemele lui si incearca sa le rezolve”, a declarat o sursa din apropierea vedetei.

Este pentru a treia oara cand Jonathan Rhys Meyers apeleaza la tratament specializat pentru a scapa de dependent de alcool. In 2005, actorul s-a internat intr-o clinica din Malibu (SUA) pe unde au mai trecut celebritati precum Lindsay Lohan, Britney Spears sau Tara Reid. Insa doi ani mai tarziu, Meyers a revenit la aceeasi institutie pentru o noua runda de tratament.

“Cand beau sunt ca Bambi . Sunt nelinistit si descurajat ca un pusti de 16 ani, iar lumea din jur observa asta”, a vorbit actorul despre problemele sale cu alcoolul. Nu am inteles comparatia cu Bambi, dar ne-am lamurit ca Meyers nu se poate desparti de sticla cu tarie nici dupa doua vizite la dezintoxicare.

In noiembrie 2007, Jonathan Rhys Meyers a fost arestat in urma unei altercatii cu personalul aeroportului din Dublin, actorul fiind beat. Tot in 2007 a fost surprins consumand alcool pe strada. Actorul ar fi explicat ca ii este greu sa accepte moartea mamei sale.

Urmareste trailerul filmului Match Point cu Jonathan Rhys Meyers si Scarlett Johansson.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea