Showbiz

#foto #poker #filmului #afisul #de nerecunoscut #jojo

Jojo - makeover extrem pe afisul filmului Poker (FOTO)

Sa incepem cu un exercitiu de imaginatie : Cine credeti ca este personajul blond din fotografia alaturata? Daca n-ati ghicit, va spunem noi: este Jojo sau, cel putin, ar trebui sa fie ea.

pokerDar, se pare, ca si romanii au imprumutat mania americanilor de a prelucra infatisarea actorilor de pe afisele promotionale ale filmelor pana cand vedetele ajung de nerecunoscut .

Biata Catalina Grama alias Jojo a patit-o pe afisul noului film semnat Sergiu Nicolaescu, Poker. Actrita, care poate fi vazuta si in emisiunea grupului Divertis, a suferit o “photoshopeala” galopanta si severa, ajungand sa arate mai degraba a papusa gonflabila decat a fiinta umana. Pronosticul nostru este rezervat in ceea ce priveste sansele ca Jojo sa fie recunoscuta pe afisul filmului chiar si de cei mai avizi fani Playboy.  

Poker este cea de-a doua comedie pe care Nicolaescu o regizeaza si este adaptata dupa piesa de teatru omonima a lui Adrian Lustig.

Filmul, care va avea premiera pe 9 aprilie, spune povestea a patru prieteni ale caror destine se intersecteaza in copilarie si care, o data ajunsi la maturitate, intruchipeaza tipologii reprezentative pentru societatea romaneasca actuala. Jojo interpreteaza rolul tinerei amante a unuia dintre cele patru personaje principale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea