Showbiz

#johnny depp #meciuri #filmari #cupa mondiala #africa de sud

Johnny Depp urmareste la filmari meciurile de la Cupa Mondiala din Africa de Sud

Johnny Depp are grija sa se distreze chiar si atunci cand munceste. Actorul, mare fan al fotbalului, a impanzit platourile de filmare de la Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides cu televizoare pentru a putea urmari toate meciurile de la Cupa Mondiala din Africa de Sud .

Depp, care si-a reluat rolul Capitanului Sparrow in cel de-al 4-lea film cu pirati, este hotarat sa nu rateze niciun meci cat lucreaza la On Stranger Tides.

“Sunt televizoare montate peste tot in platou si se fac pause pentru ca toti sa urmareasca Cupa Mondiala. Lui Johnny ii place fotbalul, iar din echipa filmului fac parte multi britanici, asa ca nu ar fi corect sa nu vada meciurile”, a spus o sursa pentru site-ul Absolute Now.

Dar vedeta din franciza Pirates of the Caribbean nu este singura celebritate de la Hollywood prinsa de microbul fotbalului si de meciurile de la Cupa Mondiala.

Saptamana trecuta, Matthew McConaughey, a carui prietena este braziliana , a declarat ca ve merge in Africa de Sud daca echipa Statelor Unite va trece de faza grupelor la mondialul din Africa de Sud. “Daca SUA ajunge sa joace cu Brazilia, sigur voi fi in tribune”, a spus actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea