Showbiz

#top #cinema #hollywood #halle berry #johnny depp

Johnny Depp si Halle Berry sunt cei mai sexy

Johnny Depp si Halle Berry au fost desemnati cele mai sexy vedete in viata, in timp ce George Clooney a fost catalogat Cel mai distins gentleman intr-un sondaj american, anunta pr-inside.com.

Revista America`s Parade a rugat cititorii sa voteze actorul si actrita preferata pe care sa-i incadreze in niste categorii. Astfel, Depp si Berry au fost numiti "Cel mai sexy actor", respectiv "Cea mai sexy actrita", in timp ce Brad Pitt si Angelina Jolie au fost desemnati "Cel mai sexy cuplu".

Jennifer Garner s-a ales cu doua nominalizari: o data pentru "Cea mai frumoasa vedeta naturala" si pentru "Cel mai normal cuplu" (relatia pe care Jennifer o are cu Ben Affleck). In acelasi timp, Fergie si Josh Duhamel au fost votati ca fiind "Perechea cu cea mai de succes casnicie".

Mel Gibson si Oksana Grigorieva au fost numiti "Cel mai surprinzator cuplu", iar Prima Doamna Michelle Obama , "Cel mai mare Trendsetter".

Voturile mai putin onorifice au fost primite de Amy Winehouse ("Vedeta care are cel mai mult nevoie de terapie") si Paris Hilton ("Cea mai promiscua vedeta").

Urmareste trailer-ul filmului Alice in Wonderland cu Johnny Depp in rolul principal 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea