Showbiz

#the riddler #tim burton #johnny depp #batman

Johnny Depp - posibila aparitie in viitorul Batman

Actorul Johnny Depp a declarat ca ar fi "o chestiune draguta" sa joace rolul The Riddler din urmatorul film Batman, mai ales ca ar juca alaturi de Christian Bale .

Intrebat despre zvonurile vehiculate in ultimul timp pe aceasta tema, Johnny Depp a spus: "Am auzit si eu zvonurile. Pare o experienta interesanta".

Daca Johnny Depp ar accepta rolul personajului negativ din urmatoarea pelicula Batman, atunci regizorul Christopher Nolan l-ar putea scoate din schema pe The Joker , rol interpretat in The Dark Knight de regretatul Heath Ledger.

Potrivit The Sun, Depp va interpreta rolul Palarierului Nebun in noua adaptare a cartii pentru copii Alice in Tara Minunilor, realizata de regizorul Tim Burton. Noua ecranizarea a clasicului roman scris de Lewis Carroll va fi realizata in 3D.

Aceasta va fi a saptea colaborare a lui Depp cu regizorul Tim Burton, dupa Edward Scissorhands, Ed Wood, Sleepy Hollow, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory si Sweeney Todd.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Sweeney Tod: Barbierul diabolic din Fleet Street

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea