Showbiz

#film #marele ecran #adaptare #in the hand of dante #nick tosches #infinitum nihil #johnny depp

Johnny Depp, intr-un film despre viata lui Dante

Compania de productie a actorului Johnny Depp, Infinitum Nihil , a achizitionat drepturile de autor pentru adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Nick Tosches - in the hand of dante, potrivit site-ului variety.com.

Romanul prezinta povestea capodoperei lui Dante, Divina Comedie, si alte intamplari ale scriitorului, in Italia secolului al XIV-lea, precum si povestea contemporana a lui Tosches, rol care va fi interpretat de Johnny Depp, caruia i s-a cerut sa verifice daca Dante este adevaratul autor al manuscrisului original.

Compania Infinitum Nihil, condusa de actor, impreuna cu Christi Dembrowski, a incheiat deja un acord cu studiourile Warner Brothers si GK Films pentru ecranizarea acestui roman.

Acest proiect nu reprezinta singura colabore dintre cele trei companii. Infinitum Nihil mai colaboreaza cu GK Films si WB la Dark Shadows, care il va avea pe Johnny Depp in rolul lui Barabas Collins si la adaptarile cartilor The invention of Hugo Cabret, Shantaram si The Bomb in My Garden.

Johnny Depp lucreaza in prezent la mai multe proiecte cinematografice, printre care alice in tara minunilor in regia lui Tim Burton, The Lone Ranger si cea de-a patra parte a francizei Piratii din Caraibe. De curand, actorul a incheiat filmarile la Public Enemies, in regia lui Michael Mann, in care joaca rolul faimosului gangster John Dillinger. 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Sweeney Todd, cu Johnny Depp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea