Showbiz

#pierre morel #from paris with love #filmari #paris #violente #victima #john travolta

John Travolta - victima colaterala a violentelor pariziene

Filmarile la productia in care joaca John Travolta , , au fost sistate dupa ce 10 masini ce urmau sa fie folosite in film, au fost incendiate de persoane necunoscute.

Echipa urma sa filmeze intr-un cartier rau famat din Paris, folosind 90 de figuranti din zona respectiva. Incendierea masinilor este o practica destul de frecventa in cartierele rau famate ale capitalei franceze. In 2005, aici au avut loc o de revolte ale emigrantilor, acestia incercand sa scape de fortele de ordine prin incendierea masinilor parcate.

Deocamdata nu se cunosc insa cauzele pentru care masinile ce urmau sa fie folosite in filmul produs de Luc Besson, au fost incendiate. Reprezentantii Europacorp au refuzat sa confirme faptul ca filmarile au fost oprite. Un oficial al casei de productie a spus ca Luc Besson analizeaza momentan situatia si se gandeste sa schimbe locatiile de filmare.

From Paris with Love este regizat de Pierre Morel (Taken) si alaturi de John Travolta mai joaca actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers. Productia va fi lansata in primavara lui 2009.

Urmareste trailerul thriller-ului Taken.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea