Showbiz

#john travolta #avionul #sinistratii #haiti

John Travolta si-a pus avionul la bataie pentru sinistratii din Haiti

John Travolta este una din zecile de celebritati impresionate de catastrofa umanitara din Haiti si care a ales sa se implice efectiv in campania de ajutorare a victimelor cutremurului din 12 ianuarie.

Astfel, actorul si-a pus la bataie avionul personal cu care a efectuat deja doua transporturi umanitare in Haiti, scrie Female First. In cursul zilei de luni, 25 ianuarie, John Travolta a transportat in Haiti la bordul Boeing-ului 707 pe care il piloteaza de ani buni voluntari, 80 de medici, alimente si aparatura medicala .

Acesta a fost cel de-al doilea zbor efectuat de Travolta si sotia sa, actrita Kelly Preston, in Haiti pentru ajutorarea victimelor cutremurului. Vedeta organizase un transport de voluntari imediat dupa cutremur, pe 12 ianuarie.

Tot in sprijinul sinistratilor din Haiti, celebritatile de la Hollywood au organizat un teledon pe 22 ianuarie in urma caruia s-au strans aproape 60 de milioane de dolari si la care au participat nume importante, precum George Clooney, Leonardo DiCaprio, Steven Spielberg, Jack Nicholson, Jennifer Aniston, Madonna si multi altii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea