Showbiz

#john travolta #kelly preston

John Travolta si-a lasat sotia acasa si a plecat intr-o calatorie la schi cu trei barbati

John Travolta si-a abandonat sotia si bebelusul de sase saptamani pentru a pleca la ski alaturi de trei prieteni.

Actorul are parte de tensiuni in casnicie dupa ce actrita a declarat ca este homosexual. Zvonurile despre interesul lui Travolta pentru barbati au inceput inca din anii 1970, insa John Travolta le-a negat intotdeauna.

Chiar inainte de Craciun, la mai putin de sase saptamani dupa ce sotia sa, Kelly Preston , a nascut, Travolta a plecat intr-o calatorie la schi cu trei prieteni barbati.

" Kelly sufera. In timp ce ea e acasa si are grija de bebelus, John a plecat sa se distreze cu prietenii! Kelly l-a rugat pe John sa nu plece, spunandu-i ca se simte abandonata chiar inaintea Craciunului", a declarat o sursa apropiata, citata de National Enquirer .

John Travolta nu a ascultat insa de rugamintile sotiei sale si a plecat fara sa se uite in urma.

“John s-a enervat si a insistat ca are nevoie de aceasta calatorie. Kelly i-a spus ca s-a saturat sa fie lasata tot timpul singura si el i-a raspuns Nu se poate altfel", a mai spus sursa, potrivit Showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea