Showbiz

#deces #copil #familie #sinucidere #john travolta

John Travolta - in pragul suicidului

John Travolta se simte pe zi ce trece tot mai vinovat de moartea fiului sau de 16 ani, Jett, iar prietenii sai apropiati cred ca actorul se afla in pragul suicidului, informeaza showbizspy.com.

Potrivit apropiatilor, Travolta se afla de cateva luni intr-o stare avansata de depresie. Jett a murit pe 2 ianurie, in urma unui atac de cord, in casa de vacanta din Bahamas a familiei.

John Travolta a declarat miercuri ca medicul Tarino Lightbourne il va acuza ca si-a ucis fiul, daca nu ii va da suma de 25 de milioane de dolari.

Travolta spune ca medicul l-a amenintat ca va declara ca Jett Travolta a fost ucis cu premeditare si ca actorul este faptasul. Medicul si avocatul acestuia au fost acuzati de santaj, insa amandoi neaga acest lucru. Travolta a declarat ca a incercat sa isi salveze fiul dupa ce a suferit atacul de cord.

"Am fost trezit de bona care mi-a spus ca Jett este inconstient. Am alergat impreuna cu sotia mea in camera lui sa il ajut. L-am gasit in baie. Cealalta bona si o alta angajata de-a noastra ii acordau primul ajutor . Am incercat sa il ajut si eu. Apoi am intrebat daca a fost chemata si ambulanta si mi s-a spus ca da", a declarat recent John Travolta.

Urmareste trailerul filmului The Taking of Pelham 1 2 3, cu John Travolta:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea