Showbiz

#jennifer aniston #john mayer #despartire #relatie #actrita #dragoste

John Mayer: "Jennifer, cea mai inteligenta persoana"

Se spune ca norocul si-l face omul cu mana lui! Insa in unele cazuri aceasta afirmtie este indoielnica. Jennifer Aniston este poate cel mai bun exemplu. Daca dragostea exista, cu siguranta frumoasa vedeta nu a gasit-o inca.

Ultima ei relatie, cu John Mayer , care a inceput brusc, s-a sfarsit si mai repede. Insa, dupa ce s-au ridicat multe semne de intrebare in legatura cu despartirea lor si s-au speculat mai multe motive, rockerul, in varsta de 30 de ani, a decis sa clarifice cat de cat lucrurile.

„Nu au existat minciuni , calcat stramb , nu a fost nimic din toate acestea”. a declarat Mayer. „Jennifer Aniston este una dintre cele mai inteligente si sofisticate persoane pe care le-am intalnit vreodata”, a completat cantaretul.

Si atunci, care este motivul care l-a determinat sa puna punct unei relatii ce parea sa mearga chiar bine? Raspunsul l-a gasit tot John Mayer. „Oamenii sunt diferiti, au o chimie diferita. Am sfarsit o relatie pentru a fi singur si pentru ca nu vreau sa pierd timpul cuiva daca nu mai merge bine ceva”, a adaugat starul.

De la despartire, cei doi si-au continuat viata pe drumuri diferite, in diverse parti ale tarii. Sa fie actrita chiar asa de in dragoste sau nu si-a gasit inca jumatatea? Unii o pot cauta chiar toata viata. Sa speram insa ca nu este si cazul lui Jennifer Aniston.

Urmareste trailerul filmului The Break-Up cu Jennifer Aniston si Vince Vaughn in rolurile principale.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea