Showbiz

#oscar #milk #jonah hex #josh brolin #john malkovich

John Malkovich se infrunta cu Josh Brolin in "Hex"

John Malkovich va juca alaturi de Josh Brolin in Jonah Hex, o adaptare cinematografica a unor benzi desenate de la DC Comics, anunta Variety.

Malkovich va interpreta rolul lui Turnbull, un bogat proprietar de plantatie din sudul SUA, al carui fiu este ucis in timpul Razboiului Civil. El il invinovateste pe Hex (Josh Brolin), fost soldat devenit pistolar si vanator de recompense, de moartea fiului sau.

Jonah Hex va fi regizat de Jimmy Hayward (Horton Hears a Who) dupa un scenariu de Mark Neveldine si Brian Taylor. Filmarile sunt programate sa inceapa in aprilie.

John Malkovich, care a jucat recent in Burn After Reading si Changeling, se afla in Mexic pentru premiera filmului regizat de el, The Good Canary, cu Diego Luna in rolul principal. Josh Brolin a aparut recent in Milk pentru care a si primit o nominalizare la Oscar.

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea