Showbiz

John Cusack - in SF-ul apocaliptic "2012"

John Cusack se afla in negocieri cu oficialii studiourilor Sony Pictures pentru a juca rolul principal in noul blockbuster SF despre sfarsitul lumii , al regizorului Roland Emmerich , intitulat 2012. Cusack ar urma sa joace in film alaturi de Chiwetel Ejiofor.

Roland Emmerich a scris scenariul noului SF apocaliptic impreuna cu Harald Kloser inca de cand lucra la productia filmului de aventuri, 10.000 B.C. Cei doi sunt si producatorii filmului. Emmerich este un specialist al acestui gen de filme cu buget considerabil, in trecut regizand pelicule precum Godzilla sau The Day After Tomorrow.

Povestea din 2012 porneste de la faptul ca acesta ar fi anul in care calendarul mayas se termina, iar lumea intreaga este afectata de dezastre naturale. Filmarile la pelicula 2012 vor incepe in luna iulie in Los Angeles, iar lansarea in cinematografele din SUA va avea loc in iulie 2009.

Printre cele mai recente filme in care a aparut John Cusack se numara thriller-ul psihologic 1408, si dramele Martian Child si War Inc.

Trailer 10.000 B.C


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea