Showbiz

#edgar allan poe #scriitor #joaquin phoenix

Joaquin Phoenix calca pe urmele scriitorului Edgar Allan Poe

Actorul s-a razgandit in ceea ce priveste retragerea sa din filme anuntata din 2008 si va putea fi vazut din nou pe ecrane in filmul The Beautiful Cigar Girl, scrie aceshowbiz.com.

In aceasta productie, adaptata dupa cartea cu acelasi nume a lui Daniel Stashower, . Cartea descrie o experienta supranaturala pe care Poe ar fi trait-o cu cateva luni inainte de a muri in timp ce investiga moartea misterioasa a unei tinere din inalta societate.

Dezvaluirea faptului ca Joaquin Phoenix va juca in The Beautiful Cigar Girl ii apartine sunetistului premiat cu Oscar, Resul Pookutty, care a lucrat la filmul Slumdog Millionaire . Acesta a dat cateva detalii despre noul sau proiect, The Beautiful Cigar Girl, publicatiei Mumbai Mirror: “Este o provocare pentru mine pentru ca trebuie sa recreez sunete din New York-ul anului 1854… Joaquin il joaca pe Edgar Allan Poe ”.

Joaquin Phoenix si-a anuntat retragerea din industria cinematografica in 2008 pentru a se concentra pe o cariera in muzica, insa pana acum nu a scos niciun material discografic.

Urmareste trailerul filmului Two Lovers, ultimul rol al lui Phoenix inainte de "retragerea" sa din lumea filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea