Showbiz

#rock #manager #asasinat #jimi hendrix

Jimi Hendrix - asasinat de managerul sau

Legenda rock, Jimi Hendrix , a fost omorat de managerul sau, se arata intr-o carte despre viata sa, scrisa de unul dintre membri echipei sale, scrie telegraph.co.uk.

Despre Jimi Hendrix se stie ca a murit sufocat cu propria voma intr-un hotel din vestul Londrei, pe cand avea 27 de ani. Circumstantele exacte ale disparitiei sale au ramas insa un mister.

James Wright, unul dintre membri formatiei sale, sustine ca managerul lui Jimi Hendrix, Michael Jeffery, s-ar fi confesat ca el l-a ucis. Jeffery ar fi spus acest lucru la betie, la un an dupa moartea artistului, in septembrie 1970.

Michael Jeffery era ingrijorat ca Hendrix isi va cauta un alt impresar cand intelegerea lor se va incheia, asa ca s-a dus in camera lui de hotel si l-a indopat cu pastile si vin. Hendrix a fost gasit de medicii de la ambulanta in hotelul Samarkand, din vestul Londrei, in camera unei femei pe care o cunoscuse cu doar cateva zile inainte, Monika Dannemann.

Cartea Rock Roadie va aparea luna viitoare si vorbeste despre viata lui James Wright alturi de alte vedete ale anilor '60, precum Tina Turner sau Elvis Presley. Tot in aceasta carte, Wright pretinde ca managerul Michael Jeffery a incasat si polita de asigurare pe viata a lui Jimi Hendrix, in valoare de 1,2 milioane de lire sterline.
 
Jimi Hendrix - All along the watchtower:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea