Showbiz

#jim carrey #jenny mccarthy #nunta #casatorie #ceremonie

Jim Carrey s-a casatorit

Jim Carrey si Jenny McCarthy s-au casatorit, la Malibu , in cadrul unei ceremonii speciale, informeaza femalefirst.co.uk.

Cei doi actori, care sunt impreuna din 2005, si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii intime, la Malibu. Vedetele au promis sa fie intotdeauna impreuna, orice s-ar intampla.

"In timpul ceremoniei, cei doi au jurat ca vor ramane pentru totdeauna indragostiti unul de celalalt si ca vor fi impreuna toata viata, orice s-ar intampla. Chiar daca nu a fost o nunta in adevaratul sens al cuvantului, Jim si Jenny sunt foarte fericiti si nu isi doresc altceva", a declarat o sursa.

Cei doi si-au facut publica iubirea in fata prietenilor si a familiei, dupa care au plecat la Las Vegas, pentru luna de miere.

"Jim si Jenny au stat intr-un hotel de lux din Las Vegas. Atunci cand nu se saruta si se alinta, cei doi joaca la greu poker in cazinourile din oras", a mai declarat o sursa.

Jim Carrey, in varsta de 47 de ani, a mai fost casatorit de doua ori. El a declarat de nenumarate ori ca nu vrea sa o ceara de sotie pe Jenny pentru ca acest lucru va strica relatia lor.

"Jim spune ca el si Jenny sunt foarte fericiti impreuna si ca nu au nevoie de o ceremonie oficiala sau de niste hartii pentru a se simti impliniti", a mai spus o sursa.

Urmareste trailerul filmului I Love You Phillip Morris, cu Jim Carrey:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea