Showbiz

#jim carrey #coasta #accident #yes man #platourile de filmare #molly smith

Jim Carrey s-a accidentat pe platourile de filmare

Actorul Jim si-a rupt o coasta pe platourile de filmare ale ultimului sau film de comedie - Yes Man , informeaza site-ul contactmusic.com.

Colega de platou a lui , a declarat ca Jim era foarte entuziasmat in timpul filmarilor.

"Jim si-a rupt o coasta. Intr-o anumita scena din film, noi doi trebuia sa ne ciocnim, iar el a luat in serios aceasta scena, nu a mimat deloc. S-a lovit de mine, a cazut si si-a rupt o coasta", a spus actrita, adaugand, " Carrey este un adevarat soldat bun si a ramas in pe platou, pentru a termina filmarile scenei respective.”

Molly Sims a fost uimita de simtul umorului foarte bine dezvoltat al lui de comedie ai anilor '80, nascut pe 17 ianuarie 1962, canadianul .

Pe parcursul anilor '80, a jucat cateva roluri secundare in filme precum: Peggy Sue Got Married (1986) si Earth Girls are Easy (1990).

In 1994, Carrey a realizat trei filme mari: Ace Ventura - Pet Detective, The Mask si Dumb & Dumber.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Dumnezeu pentru o zi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea