Showbiz

Jim Carrey - in rol de homosexual

In cotidianul britanic Daily Mail au aparut primele poze cu actorul american Jim Carrey in postura de homosexual. Nu va speriati, actorul nu si-a schimbat “orientarea”, ci doar a intrat cat se poate de bine in pielea noului sau rol din comedia I Love You Philipp Morris. Cu jeansi albi, tricou mulat, bronz fals si accesorii tipatoare, Carrey poate pacali intr-adevar pe oricine.

Filmul este bazat pe o poveste reala si alaturi de Jim Carrey, din distributie mai face parte actorul scotian Ewan McGregor. Ei interpreteaza rolurile a doi detinuti care se indragostesc. Carey este un condamnat texan care se indragosteste de colegul lui de celula, Phillip Morris, personaj interpretat de McGregor . In momentul in care Morris este eliberat din inchisoare, Steven isi face planuri sa evadeze pentru a se reintalni cu el.

Cei doi actori si-au luat in serios rolurile si s-au duse, se pare, sa se documenteze intr-un bar de homosexuali unde s-au simtit foarte bine.

Pe Ewan McGregor il veti putea urmari curand in thriller-ul politist Deception, iar pe Jim Carrey il puteti auzi in rolul elefantelului Horton, caruia ii imprumuta vocea in filmul de animatie Horton Hears a Who!

Trailer Horton Hears a Who!



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea