Showbiz

#3d #a christmas carol #lansare #gara #circ #jim carey #actor #film

Jim Carrey face circ intr-o gara din New York

Jim Carrey a ales sa promoveze “ A Christmas Carol 3D”, noul film in care joaca, in vechea Gara Centrala din New York.

Spectatorii prezenti pe 30 octombrie in gara din New York au avut parte de un circ cum numai cunoscutul actor poate face. Jim Carrey a venit la premiera purtand barba, asa cum avea si personajul pe care l-a interpretat in film. Invitat sa taie o panglica simbolica, Carrey a mai zabovit putin executand un soi de “dans al foarfecilor”.
 
Circul nu s-a oprit aici. La fel ca Scrooge , personajul zgarcit din film, Jim Carrey a simulat ca inghite panglicile taiate la ceremonie. Apoi a acceptat oferta unui spectator care l-a luat in spinare, pentru a-l duce pana la trenul care-l astepta. In cele din urma, Carrey a optat pentru o varianta multa mai comoda: o masina de golf.

A Christmas Carol 3D este o adaptare pentru marele ecran dupa o poveste de Charles Dickens , in care un batran avar trebuie sa intalneasca fantomele Craciunului trecut, prezentului si viitorului apropiat pentru a-l ajuta sa reinvie bunatatea din inima lui rece.

Filmul, regizat de Robert Zemeckis, a fost realizat in tehnica 3D. El va putea fi vazut si in marile cinematografe din Romania incepand cu 6 noiembrie 2009 .
 
Urmareste mai jos scenele care au starnit rasetele spectatorilor prezenti la lansarea filmului A Christmas Carol 3D:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea