Showbiz

#divort #cuplu #matthew broderick #sarah jessica parker #sex+and+the+city

Jessica Parker si Matthew Broderick, gata de divort?

Au existat intodeauna zvonuri conform carora Sarah Jessica Parker si sunt la un pas de divort.

Acum, potrivit revistei Star Magazine, actrita Sarah Jessica Parker a fost zarita de mai multe ori prin New York in cautarea unei locuinte.

“A sosit vremea cand a realizat si ea ca nu merita”, a declarat o sursa din aproprierea cuplului pentru publicatia Star. “Sarah este determinata sa isi gaseasca propria locuinta si sa incheie mariajul. Pentru o vreme, ei i-a fost mai usor sa stea linistita decat sa treaca printr-un divort greu. Cei doi traiesc vieti separate.”

Purtatoarea de cuvant a lui Broderick a refuzat sa faca vreun comentariu.

Potrivit presei americane, actorul Matthew Broderick, in varsta de 46 de ani, si-a inselat sotia cu o tanara de 25 de ani, din noiembrie 2007, pana in februarie 2008.

Desi presa scrie ca divortul bate la usa, cei doi a fost vazuti duminica aceasta, impreuna cu fiul lor de sapte ani, in fata unui cinematograf, pregatiti sa intre la film.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City: The Movie

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea