Showbiz

#will ferrell #campanie de marketing #publicitate #microsoft #jerry seinfeld

Jerry Seinfeld bate palma cu Microsoft

Faimosul comediant va ajuta compania americana Microsoft sa-si imbunatateasca imaginea in cadrul unei ample campanii de marketing, informeaza newsin.ro.

, devenit celebru datorita serialului cu acelasi nume, va fi protagonistul unei campanii de marketing a Microsoft, in valoare de 300 dolari, menita sa imbunatateasca imaginea sistemului de operare Windows Vista. Campania va debuta luna viitoare si consta intr-o serie de , in care Seinfield va aparea alaturi de Bill Gates, presedintele Microsoft.

Comediantul va fi recompensat cu 10 milioane de dolari pentru rolul sau in aceasta campanie, iar primul spot tv din cadrul campaniei Microsoft va fi difuzat pe 4 septembrie. Circula zvonuri insa, ca Seinfeld nu este singura vedeta contactata pentru realizarea spoturilor tv, Microsoft l-ar fi luat in considerare si pe actorul de comedie Will Ferrell, insa nu se cunosc detalii concrete pana in acest moment.

Jerry Seinfeld a mai facut reclama in urma cu cativa ani la cardurile American Express si la Apple.

Urmareste trailerul filmului de animatie Bee Movie, in care Jerry Seinfeld isi imprumuta vocea unei albinute.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea