Showbiz

#26 #s-a culcat #barbati #jennifer love hewitt

Jennifer Love Hewitt s-a culcat cu 26 de barbati in 2 zile

jennifer love hewitt s-a culcat cu 26 de barbati in doar 2 zile, iar mama ei o incurajeaza.

Pentru cei care cred ca actrita are un mod de viata nu tocmai sanatos, aflati ca Love Hewitt joaca in noul sau film, The Client List, rolul unei prostituate in stare de orice pentru familia ei. Asa ca Jennifer a fost nevoita sa filmeze 26 de momente intime in doar 48 de ore.

“Am filmat toate aceste scene in doua zile si cred ca am schimbat 26 de seturi de lenjerie pentru 26 de clienti. Chiar am muncit mult”, a povestit amuzata actrita din serialul Ghost Whisperer.

“De multe ori radeam de tot ce se petrecea la filmari, iar echipa era la fel de amuzata. A fost cam ciudat”, a adaugat Jennifer Love Hewitt, care a dezvaluit ca mama sa este mandra de ea ca s-a achitat atat de bine de un rol dificil.

Chiar daca recent s-a despartit de iubitul Jamie Kennedy , Jennifer Love Hewitt este hotarata sa urmeze exemplul unor vedete precum Sandra Bullock si Sheryl Crow si isi doreste sa adopte un copil ca mama singura . “Ma gandesc foarte serios la asta. Stiu ca este mai bine in cuplu, dar in aceasta perioada invat multe despre propria persoana”, s-a destainuit actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea