Showbiz

Jennifer Lopez si-a gasit nasul

Cantareata si actrita Jennifer Lopez l-a ales pe Tom Cruise pentru a fi nasul gemenilor ei, Max si Emme. Cel mai deranjat de propunerea divei a fost sotul acesteia si tatal gemenilor, starul latino, Marc Anthony din cauza diferentelor in ceea ce priveste religia.

Dupa cum se stie, si un set complet de DVD-uri cu toate desenele semnate de Warner Bros., cadou pentru care Tom Cruise a scos din buzunar nu mai putin de 400.000 de dolari.

Jennifer Lopez a marturisit ca nasterea copiilor sai, pentru ale caror prime poze revista americana “People” a platit suma exorbitanta de sase milioande de dolari, a fost cel mai important moment din viata sa. Vedeta a inceput deja sa dea jos kilogramele adunate in timpul sarcinii pentru a se putea intoarce cat mai repede pe platourile de filmare.

Ultima productie in care ati putut-o vedea pe Jennifer Lopez a fost Bordertown, in care interpreteaza rolul unei jurnaliste care investigheaza o serie de crime la granita dintre Mexic si SUA.

Trailer Bordertown


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea