Showbiz

#juriu #american idol #ellen degeneres #jennifer lopez

Jennifer Lopez - in juriu la "American Idol"?

Ellen DeGeneres nu va mai face parte din juriul popularei emisiuni TV American Idol din sezonul urmator. In locul ei s-ar putea s-o vedem ins ape Jennifer Lopez, anunta Variety.

Se pare ca producatorii show-ului vor sa duca emisiunea intr-o noua directie cu care DeGeneres nu se simte confortabil. “A fost o decizie pe care am luat-o greu, dar programul meu de lucru a devenit infernal”, a spus DeGeneres, care are propriul talk-show la CBS.

Jennifer Lopez, a carei cariera stagneaza de ceva vreme, s-a distantat de alte vedete in preferintele producatorilor emisiunii “American Idol” in ultimele saptamani. Desi pana acum s-au vehiculat nume precum Justin Timberlake, Jessica Simpson , Elton John sau Sean Combs , Lopez pare a fi cea mai buna alegere.

Lopez are cunostinte muzicale solide si este familiarizata cu industria muzicala actuala. Producatorii emisiunii nu au confirmat nici infirmat deocamdata prezenta lui Jenny from the Block in sezonul urmator al American Idol.

Lopez a primit propunerea de a face parte din juriul show-ului si in 2009, cand ar fi trebuit s-o inlocuiasca pe Paula Abdul, dar a refuzat oferta celor de Fox.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea