Showbiz

#jennifer lopez #dezamagita #oscarul #el cantante

Jennifer Lopez este dezamagita ca nu a luat Oscarul pentru El Cantante

Jennifer Lopez este dezamagita ca nu a primit un premiu Oscar pentru rolul ei din filmul biografic " ", scrie showbizspy.com.

Lopez a jucat in 2006 alaturi de sotul ei, Marc Anthony , in pelicula El Cantante , o productie biografica despre viata dansatorului de salsa Hector Lavoe. Jennifer a intrepretat rolul sotiei lui Lavoe si considera ca prestatia ei ar fi trebuit sa-i aduca cel putin o nominalizare la Oscar.

“Am avut un rol de Oscar in El Cantante, dar nu cred ca membri Academiei l-au vazut”, a spus Jennifer Lopez pentru revista Latina. “Este atributia lor sa vada toata filmele, mai ales pe cele cu potential”, a mai comentat actrita.

Lopez inca spera sa castige intr-o zi un premiu Oscar si glumeste pe seama faptului ca daca ar fi castigat pentru rolul din El Cantante, nici nu ar fi putut fi prezenta la ceremonie pentru ca de abia nascuse.

“Am nascut cu o zi sau doua inainte de Oscaruri. Eram cu gemenii si ma simteam foarte fericita, dar ma gandeam cat de nepotrivit ar fi fost sa castig un Oscar si sa accept premiul de pe patul de spital «Va multumesc mult! As vrea sa multumesc Academiei!»", a glumit Jennifer Lopez.

Urmareste trailerul filmului El Cantante pentru care Jennifer Lopez crede ca ar fi trebuit sa ia Oscarul:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea