Showbiz

#jennifer lopez #yacht #cannes #30 de milioane #euro

Jennifer Lopez a venit la Cannes cu un yacht de 30 de milioane de euro

Probabil Jennifer Lopez nu se simte bagata in seama, asa ca iese din nou la rampa cu fitele de diva. Actrita din the back-up plan a impresionat croazeta de la Cannes cu un yacht de 30 de milioane de euro, scrie showbizspy.com.

yachtPentru a fi sigura ca va avea parte de intimitate cat timp va sta la Cannes, Lopez a inchiriat yachtul ( foto ) designerului Roberto  Cavalli si si-a luat familia (sotul si copiii) si anturajul la plimbare pe Mediterana.

“Yachtul are un staff de 4 persoane si este mult mai luxos decat un hotel, iar Jennifer poate sta cu tot anturajul ei”, a spus o sursa pentru publicatia britanica Daily Star. “Isi dorea neaparat intimitate pentru ca a venit la Cannes cu copiii, asa ca s-a grabit sa inchirieze yachtul lui Cavalli”, a completat sursa citata.

Desi Jennifer Lopez incearca sa-si tina familia departe de ochii presei, de cand a venit la Cannes actrita a participat alaturi de sotul ei, Marc Anthony , la o serie de evenimente mondene, printre care Marele Premiu de F1 al Principatului Monaco si o petrecere Gucci in onoarea lui Martin Scorsese.

Pe Jennifer Lopez o veti putea urmari in curand pe ecrane in comedia romantica The Back-Up Plan, al carui trailer il puteti vedea aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea