Showbiz

#jennifer lopez #concediata #amiabil #casa de discuri #sony

Jennifer Lopez a fost concediata "amiabil" de casa de discuri Sony Epic

Jennifer Lopez se muta la o alta casa de discuri , dupa ce a hotarat de comun acord (asa zice ea) cu Sony sa puna capat colaborarii care dura de ani buni, scrie popcrunch.com.

Lopez a incetat colaborarea cu Sony Music Epic, label-ul cu care si-a inregistrat cele 6 albume lansate pana acum, si gurile rele se intreaba daca nu cumva decizia este legata de aterizarea lui “Jenny from the block” pe posterior la premiile American Music din noiembrie anul trecut.

Totusi, staff-ul lui Jennifer Lopez sustine ca rezilierea contractului s-a facut de comun acord cu cei de la Sony. Reprezentantul lui Lopez a emis un comunicat de presa luni, mentionand ca artista si casa de discuri au luat aceasta decizie impreuna pentru a-i permite vedetei sa-si indrepte cariera de cantareata intr-o noua directie.

Cel mai probabil, insa, Sony a renuntat la Lopez pentru ca aceasta si-a tot amanat lansarea celui de-al 7-lea album, LOVE. Discul ar fi trebuit sa fie lansat in aprilie, insa J.Lo l-a amanat pentru o data ulterioara.

Jennifer Lopez - "Louboutines"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea