Showbiz

#the baster #comedie #jason bateman #jennifer aniston

Jennifer Aniston va ramane insarcinata pe cale artificiala

Jennifer Aniston nu are noroc de familie si copii in viata reala , insa cu totul alta este situatia in filme. Actrita va juca rolul unei femei care ramane insarcinata pe cale artificiala in comedia The Baster , anunta thehollywoodreporter.com.

Alaturi de Aniston va juca Jason Bateman, pe care probabil vi-l amintiti din mult-premiatul Juno de anul trecut. The Baster se concentreaza pe un barbat nevrotic si nesigur pe el (Bateman) care afla ca prietena lui (Jennifer Aniston) vrea sa faca un copil prin inseminare artificiala. Barbatul inlocuieste in secret sperma donatorului cu a sa, fiind apoi nevoit sa pastreze secretul ca el este tatal natural al copilului.

The Baster va fi regizat de Will Speck si Josh Gordon (Blades of Glory) dupa un scenariu de Allan Loeb (21). Filmul este bazat pe povestirea Baster a lui Jeffrey Eugenides. Filmarile vor demara in primavara.

Jennifer Aniston va aparea in curand in comedia romantica He's Just Not that Into You, in timp ce Jason Bateman joaca in thriller-ul politic State of Play .

Urmareste trailerul comediei He's Just Not that Into You, care va avea premiera in Romania pe 20 martie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea