Showbiz

#jennifer aniston #gerard butler #cuplu #impreuna

Jennifer Aniston si Gerard Butler - nu sunt un cuplu, dar se distreaza impreuna

Neaga ca ar forma un cuplu, dar totusi apar impreuna la diferite evenimente mondene de la Hollywood, si, mai nou, au fost surprinsi de paparazzi in Mexic, tot impreuna.

aniston butlerJennifer Aniston si Gerard Butler fac tot posibilul sa se ascunda de ochii presei, poate pentru ca Jen a gasit in sfarsit un partener numai pentru ea si nu vrea sa-l imparta cu restul lumii. Butler a zburat la sfarsitul saptamanii trecute in Mexic, unde Jennifer s-a dus intr-o scurta vacanta alaturi de cativa prieteni.

Desi sustin in continuare ca nu sunt impreuna, Aniston si Butler au fost fotografiati de paparazzi unul langa altul pe marginea unei piscine din statiunea mexicana Los Cabos, un loc preferat de vedetele de la Hollywood. In fotografiile aparute in tabloidele americane, cei doi au grija sa pastreze distanta, dar surse din anturajul lor sustin ca actorii sunt impreuna inca de anul trecut.

Jennifer Aniston si Gerard Butler s-au cunoscut la filmarile comediei romantice The Bounty Hunter, iar la gala Globurilor de Aur din ianuarie, cele doua vedete au aparut tinandu-se de mana, dar si atunci au insistat ca sunt doar amici.

Urmareste trailerul comediei The Bounty Hunter cu Jennifer Aniston si Gerard Butler:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea