Showbiz

#jennifer aniston #actrita #hollywood #relatii #john mayer

Jennifer Aniston s-a impacat cu John Mayer

Jennifer Aniston si cantaretul John Mayer au decis sa se impace. Potrivit interviului acordat de cei doi revistei „ Ok ”, artistii sunt din nou impreuna.

Dupa ce au hotarat in luna martie ca ar fi cazul sa se desparta, desi casatoria lor ar fi fost unul dintre cele mai fierbinti evenimente ale anului, Jennifer si John afirma acum ca se iubesc si chiar se gandesc sa faca un copil.

In interviul acordat revistei „Ok”, Jennifer a vorbit despre detaliile impacarii si despre dorinta ei de a avea un copil.

Surse apropiate ale cuplului au declarat prin luna martie ca motivul pentru care cei doi s-ar fi despartit a fost acela ca actrita vroia un copil, iar John nu se simtea inca pregatit sa faca acest pas. Se pare insa ca acum lucrurile nu mai stau asa.

Recent, cei doi au fost vazuti iesind impreuna din hotelul Sunset Tower din Hollywood, asta dupa ce au sarbatorit tot impreuna ziua lui John, pe 16 octombrie, cand artistul a implinit 32 ani.

Urmareste trailer-ul filmului Love Happens cu Jennifer Aniston in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea