Showbiz

#jennifer aniston #brad pitt #hollywood #relatii

Jennifer Aniston plange din cauza lui Brad Pitt

In timpul filmarilor la „The Bounty”, Jennifer Aniston a izbucnit in lacrimi cand o scena romantica i-a amintit de Brad Pitt, anunta femalefirst.co.uk.

Jennifer, a carei casnicie cu starul din Inglourious Basterds s-a finalizat in 2005, a fost atat de tulburata de o scena filmata cu Gerald Butler, pe platourile The Bounty, incat a inceput sa planga. „Am nevoie de un moment. Cadrul acesta imi aduce aminte de mine si Brad, i-ar fi spus imediat actrita asistentului sau.

O sursa de pe platourile de filmare a declarat ca actrita in varsta de 40 ani nu este la prima cadere nervoasa . De cand a ramas singura, dupa ce si John Mayer a parasit-o la inceputul acestui an, Jennifer a fost „foarte vulnerabila” in ultimele luni de filmare.

Aceeasi sursa a adaugat pentru ziarul New York Post ca: „Desi ii face placere sa flirteze cu Gerard pe platourile de filmare si afiseaza o atitudine dura in fiecare zi, in privat este inca vulnerabila”.

Pe de alta parte, prin tabloidele de scandal se zvoneste ca Jennifer Aniston ar fi intr-o relatie cu partenerul sau din The Bounty, Gerard Butler, in varsta de 38 ani.

Urmareste trailer-ul filmului He`s Just Not That Into You cu Jennifer Aniston in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea