Showbiz

#jennifer aniston #prietenie #relatie

Jennifer Aniston pastreaza legatura cu toti fostii iubiti

Jennifer Aniston spune ca a ramas in conflict cu niciunul dintre fostii ei iubiti si pastreaza legatura cu fiecare dintre ei.

Actrita in varsta de 41 de ani spune ca nu are resentimente fata de niciuna dintre relatiile ei trecute si ca ii face placere sa se mai intalneasca cu fostii, printre care se numara si Vince Vaughn si John Mayer .

"Pastrez legatura cu ei. Nu am nicio animozitate fata de niciunul dintre ei. Cred ca, dupa ce trece o perioada de timp necesara, poti pastra legatura. Am petrecut momente placute cu fiecare dintre ei si am insemnat ceva unul pentru celelalt. Nu e ca si cum ar fi murit, sunt toti inca pe planeta!", a declarat Jennifer Aniston, citata de Femalefirst.co.uk.

Dupa divortul de Brad Pitt, actrita si-a construit o reputatie de nefericire in dragoste, insa ea spune ca a avut inima franta doar de doua ori in ultimii ani.

"Se intampla rar. In ultimii zece ani, s-a intamplat de doua ori", a marturisit Jennifer Aniston.

Chiar daca nu a gasit pana acum barbatul ideal, Jennifer spera ca nu va mai avea mult de asteptat: "Imi vine sa le zic tuturor: Relaxativa-va! Se va intampla."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea