Showbiz

#the break-up #despartire #cuplu #relatie #john mayer #jennifer aniston

Jennifer Aniston - parasita de iubitul John Mayer

Jennifer Aniston a fost parasita de prietenul ei, cantaretul rock si asta, dupa ce saptamana trecuta cei doi raspandeau zvonuri despre o posibila casatorie in toamna acestui an, informeaza imdb.com.

Aniston si Mayer au format un cuplu la inceputul acestui an, iar actrita a marturisit in nenumarate randuri ca este fericita alaturi de noul iubit. Se pare insa ca fericirea celor doi a luat sfarsit, pentru ca Mayer nu intentioneaza sa se casatoreasca cu actrita din Friends si nici nu doreste o relatie de lunga durata cu aceasta.

"A existat o tensiune intre cei doi in ultima vreme. Initial au fost de acord sa ia o pauza, crezand ca o impacare ulterioara le va intari relatia, dar din pacate strategia lor nu a functionat", a spus o sursa din anturajul celor doua vedete pentru cotidianul britanic Daily Mirror.

"John a luat aceasta decizie deoarece nu se simtea pregatit pentru o relatie serioasa asa cum merita Jennifer. In ciuda zvonurilor aparute in presa, nici actrita nu-si dorea copii si nici sa se casatoreasca anul acesta, dar isi dorea un viitor alaturi de Mayer", a mai adaugat aceeasi sursa.

Conform aceleiasi surse citate de Daily Mirror, nu exista sanse ca Jennifer Aniston si John Mayer sa redevina un cuplu atat timp cat cantaretul nu se va razgandi in privinta unei relatii cu actrita.

Urmareste trailerul filmului The Break-Up in care Jennifer Aniston joaca rolul principal alaturi de un fost iubit , Vince Vaughn.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea