Showbiz

#film #idila #gerard butler #jennifer aniston

Jennifer Aniston - idila cu Gerard Butler

Jennifer Aniston si au lansat din nou zvonuri despre o presupusa relatie, dupa ce au fost vazuti ca se imbratisau pe platourile de filmare , informeaza digitalspy.co.uk.

Fosta vedeta a serialului Friends si Butler au fost fotografiati in timp ce se tineau in brate pe platourile de filmare ale comediei The Bounty, in New York.

"Este o legatura puternica intre Jennifer si Gerard. Se pare ca petrec foarte mult timp impreuna, chiar si atunci cand nu lucreaza", a declarat o sursa. "Amandoi sunt sexy si singuri. Dupa ce termina de filmat o scena, petrec foarte mult timp impreuna in pauza. Nu se pot dezlipi", a mai declarat o sursa.

Cei doi s-au cunoscut in timpul Festivalului de Film de la Toronto , in septembrie 2008 , iar actrita i-a facut o propunere de a juca cu ea in pelicula Goree Girls.

"Jennifer este o persoana cu picioarele pe pamant, foarte inteleigenta, dar de treaba. Suntem foarte buni prieteni. Este foarte sexy", a declarat chiar Gerard Butler la premiera filmului The Ugly Truth.

Urmareste trailerul filmului The Ugly Truth:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea