Showbiz

#jennifer aniston #sarcina #zvonuri

Jennifer Aniston - gata sa devina mama

Dupa impacarea cu John Mayer , actrita Jennifer Aniston poate spune in sfarsit ca isi doreste copii, insa deocamdata este isterizata de zvonurile care apar zilnic in presa pe marginea unei presupuse sarcini, informeaza FemaleFirst.

Recent, Aniston a acordat un scurt interviu revistei americane Entertainment Weekly, in care marturiseste ca toate aceaste speculatii exploatate de media o afecteaza in mod negativ : "Toate aceste lucruri risipesc placerea de a spune intr-o zi: sunt insarcinata! Toata lumea va spune: da, ce sa-ti spun. Este asemeni baiatului care striga: lupul”, a spus Jennifer.

Actrita a recunoscut ca se simte confortabil in noua relatie cu John Mayer si chiar daca urmeaza sedinte de terapie de cuplu, Jennifer isi doreste copii: “Cred ca asta este viitorul si ma pregatesc pentru a avea copii", a adaugat vedeta din Friends.

Unul dintre motivele pentru care actrita in varsta de 39 de ani a fost parasita de Brad Pitt se zvoneste ca a fost chiar refuzul de a avea copii.

Intre timp Jennifer Aniston isi promoveaza pe la diferite show-uri tv din SUA cel mai recent film al sau, comedia Marley & Me, in care joaca alaturi de Owen Wilson. Productia spune povestea a doi tineri casatoriti care decid sa aiba grija de un caine pentru a se pregati sa faca fata responsabilitatilor din cadrul unei familii.

Urmareste trailerul comediei Marley & Me.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea