Showbiz

#nud #suma record #playboy #jennifer aniston

Jennifer Aniston a refuzat Playboy pentru o suma record

a dat cu piciorul unei adevarate averi cand a refuzat sa pozeze pentru faimoasa revista Playboy , scrie FemaleFirst.

Bosul imperiului Playboy, Hugh Hefner , i-a facut oferta lui in revista GQ in urma cu cateva saptamani. Hefner a avansat initial suma de 4 milioane de dolari, apoi a ridicat stacheta la 10 milioane.

Insa Jennifer, in varsta de 40 de ani, desi flatata de oferta, nu s-a aratat interesata sa-si mai descopere corpul in reviste si a refuzat oferta. Actrita s-a despartit recent de cantaretul John Meyer pentru a doua oara, declarand ca dupa reluarea relatiei si-a pierdut interesul pentru muzician .

Aniston se tine totusi ocupata, lucrand la mai multe proiecte cinematografice, printre care He’s Just Not That Into You si Traveling. In curand o vom vedea pe Jennifer Aniston si pe marile ecrane de la noi in comedia Marley and Me.

Urmareste trailerul filmului Marley and Me.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea