Showbiz

#jean claude van damme #personaj #animatia #kung fu panda 2

Jean Claude Van Damme - nou personaj in animatia Kung Fu Panda 2

Daca nu mai are succes cu filmele de actiune, jean claude van damme se reorienteaza spre cele de animatie. Actorul belgian a primit un rol in Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom , relateaza aceshowbiz.com.

DreamWorks Animation a adaugat noi actori in distributia continuarii filmului Kung Fu Panda: Jean Claude Van Damme, Michelle Yeoh si Victor Garber.

Astfel, veteranul Van Damme, cunoscut pentru productiile cu arte martiale isi va imprumuta vocea lui Master Croc, in timp ce fosta fata Bond, Yeoh, va fi vocea unui personaj mistic, o capra supranumita The Soothsayer. Victor Garber, pe care l-ati mai vazut in serialul tv Alias va fi vocea lui Master Thundering Rhino.

Cei trei actori se alatura distributiei originale formata din Angelina Jolie, Jack Black, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross si James Hong. Gary Oldman a fost si el trecut pe afisul productiei si isi va imprumuta vocea personajului negativ din Kung Fu Panda 2, un paun pe nume Lord Shen.

Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom va urmari noile aventuri ale lui Po, cel mai mare fan kung fu din lume, in timp ce isi continua calatoria pentru a indeplini o veche profetie. Regia este semnata de Jennifer Yuh Nelson, iar animatia va fi lansata pe 27 mai 2011 in 3D.

Trailer Kung Fu Panda:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea