Showbiz

Javier Bardem va juca in noul film al lui Coppola

Actorul spaniol Javier Bardem , va juca in noul film al lui Francis Ford Coppola , , alaturi de compatrioata sa, , si de americanul , a anuntat regizorul.

Dupa mai multe luni de pregatire pentru productia noului sau film, Tetro , Coppola, a anuntat distributia, din care fac parte actorul american Vincent Gallo , care detine rolul titular in film, spaniolii in rol principal pentru filmul No Country for Old Men.

Regizorul, in varsta de 68 de ani, a spus despre Tetro, care prezinta povestea unor imigranti ce ajung in Argentina, ca este un "mic film", prin care doreste sa isi relanseze cariera. "Tetro este o poveste de familie. Nu este un thriller, nici o poveste cu mafia, si nici un film autobiografic", a explicat Francis F. Coppola, premiat in 1974 cu Oscar, pentru Nasul II.

Cu un buget de doar 15 milioane de dolari, filmul seamana mai degraba cu "un film european al anilor '60, decat cu marile productii hollywoodiene", a adaugat regizorul.

Filmarile vor incepe luni, si vor avea loc intr-un cartier sarac din Buenos Aires , iar apoi se vor muta in Patagonia. Lansarea filmului este programata in 2009.

Trailer No Country for Old Men


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea