Showbiz

Javier Bardem inlocuit de o actrita

Actrita spaniola , cunoscuta din filmele lui Pedro Almodovar din anii '80, il va inlocui pe compatriotul sau, actorul Javier Bardem , in productia a lui Francis Ford Coppola .

Coppola a anuntat ca a hotarat ca rolul lui Bardem, cel al mentorului personajului principal, Tetro ( ), ar fi mai potrivit pentru o femeie. Dupa ce a recitit scenariul, in timpul repetitiilor pentru filmare, care au inceput luni la Buenos Aires, Coppola a decis ca "interactiunea dintre cele doua personaje ar fi mai interesanta daca acestea ar fi de sex opus", potrivit regizorului.

Au circulat insa si unele zvonuri, potrivit carora Bardem nu a mai fost "disponibil" pentru acest proiect, fiind interesat de productia lui in rol secundar, pentru interpretarea unui criminal psihopat in filmul fratilor Coen, Nu exista tara pentru batrani.

Actrita Carmen Maura, 62 de ani, distinsa de-a lungul carierei cu patru premii Goya, echivalentul spaniol al Oscarului, , este cunoscuta din filmele regizorului Pedro Almodovar, cu care a colaborat din anii '80, pana in 2006, cand a jucat alaturi de Penelope Cruz in Volver.

Tetro, cel mai recent proiect cinematografic al lui Francis Ford Coppola, prezinta povestea unor imigranti in Argentina si va fi filmat, in principal, in cartierul La Boca din Buenos Aires. Filmul are un buget de doar 15 milioane de dolari si va fi produs de compania lui Coppola, American Zoetrope.

TrailerNu exista tara pentru batrani


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea