Showbiz

#ridicol #film #avatar #jason reitman

Jason Reitman: "Avatar e un film ridicol"

Avatar a pus o lume intreaga pe jar, iar cinefilii numara orele si secundele pana cand filmul lui James Cameron va fi lansat in cinematografe. Regizorul Jason Reitman (Juno, Up in the Air ) are insa o alta parere.

Intr-un interviu acordat site-ului Reel Loop, Reitman a afirmat ca nu este un fan al noului curent 3D. “In primul rand nu-mi place 3D-ul. Dupa primele 20-30 de minute imi dau seama ca nu e nimic bun in film decat 3D-ul”, a spus regizorul.

Intrebat ce parere are despre Avatar, cel mai nou lungmetraj semnat de James Cameron, Jason Reitman pare mai mult decat dezamagit, pentru ca filmul i se pare ridicol.

“Trebuie sa recunosc ca nu-mi place noul trailer Avatar. Lumea il adora si toti sunt incantati de el. As vrea sa-mi placa filmul asta atat de mult. Sunt cel mai mare fan al lui James Cameron. Imi plac filmele lui la nebunie. Am tot citit despre Avatar si am vazut si trailerul proiectat la cinema, dar tot mi se pare un film ridicol”, a explicat Reitman.

Jason Reitman a intrat in atentia industriei de cinema cu pelicula nominalizata la Oscar, Juno, iar cel mai recent film al sau, Up in the Air, pare sa fie favorit pentru castigarea statuetei de aur la gala premiilor Academiei din 2010. In urma cu cateva zile, pelicula cu George Clooney in rolul principal a fost declarat “ cel mai bun film al anului 2009” de catre National Board of Review.

Urmareste trailerul filmului Avatar care va fi lansat pe 18 decembrie in toata lumea:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea