Showbiz

#january jones #mad men #x-men:first class

January Jones - din Mad Men in X-Men: First Class

Matthew Vaughn a gasit o noua Regina Alba pentru X-Men: First Class . Desi Alice Eve era considerata o prezenta sigura in noul film cu mutanti, lucrurile s-au schimbat si a fost inlocuita cu vedeta serialului Mad Men, January Jones , anunta HitFix.com.

Filmarile la X-Men: First Class incep pe 23 august si, potrivit celor de la Deadline.com, January Jones va sosi pe platourile de filmare din Londra imediat dupa ce se incheie productia sezonului 4 din Mad Men. Jones a primit in acest an prima nominalizare la Emmy pentru rolul Betty Francis din Mad Men.

Alice Eve pierde, din pacate, un al doilea rol important, dupa ce a scapat printre degete si partitura din Captain America – iubita protagonistului, care a mers in final la compatrioata sa, Hayley Atwell.

Recent s-au mai alaturat distributiei noului film X-Men Zoe Kravitz (Angel), Bill Milner (Magneto copil) si Morgan Lily (o Mystique mai tanara).

Pana in acest moment, cast-ul lui X-Men: First Class arata astfel: James McAvoy (Prof. Xavier), Nicholas Hoult (Hank "Beast" McCoy), Caleb Landry Jones (Banshee), Lucas Till (Andrew "Havoc" Summers), Edi Gathegi (Darwin), Kevin Bacon (probabil Mister Sinister), Rose Byrne (Moira MacTaggert) si Oliver Platt in chip de The Man in Black.

X-Men: First Class este regizat de Mathhew Vaughn si va avea premiera in iarna lui 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea