Showbiz

#alte-genuri #janet jackson #muzica #casa de discuri #island records #monden #album

Janet Jackson s-a certat cu casa sa de discuri

Cantareata Janet Jackson si-a incheiat socotelile cu Def Jam Records, casa sa de discuri, din cauza faptului ca, ultimul sau album, „Discipline”, nu a fost suficient de promovat.

Managerul vedetei a declarat pentru cotidianul People ca „la cererea ei, casa de discuri a fost de acord sa rupa contractul facut cu artista. Acum, la mai bine de 20 de ani de la lansarea celebrului album, „Control”, Janet va avea autonomia asupra carierei sale, fara restrictiile unei case de productii”.

Janet se plange ca Def Jam nu i-a promovat cum trebuie ultimul LP. „Incerc sa gasesc o modalitate sa o spun. Dar o voi spune si gata, sunt sincera. Pur si simplu s-au oprit din promovarea acestui album si, din pacate, nu cred ca veti mai auzi de vreun single de pe acest material discografic.”, a marturisit dezamagita Janet.

De asemenea, Rodney „Darkchild” Jenkins, care a produs „Discipline” a fost de acord cu ideea ca Def Jam nu a s-au agitat prea mult cu acest LP. „Pur si simplu nu a avut atitudinea aceea de `doar fa-o` pe care ar trebui sa o aibe un artist de magnitudinea ei”, a replicat Rodney pentru Rap -Up.com.

Janet Jackson a semnat cu Island Records in iulie 2007 si a lansat albumul „Discipline” in februarie 2008. In ciuda acestui conflict cu Def Jam, Janet isi va continua turneul „Rock Witchu” prin America de Nord.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea