Showbiz

#film #jennifer garner #jessica biel #jamie_foxx

Jamie Foxx scrie un film pentru Jennifer Garner si Jessica Biel

vrea sa demonstreze ca nu este doar un actor bun, dar ca poate scrie si scenarii . In prezent actorul premiat cu un Oscar pentru Ray lucreaza la un scenariu pentru remake -ul filmului Laverne & Shirley, anunta Variety.

Producatorul si regizorul pentru TV Guide ca pentru un remake al cunoscutului sitcom Laverne & Shirley. “Jamie si cu mine incercam sa-l facem”, a spus Marshall.

“El (Foxx) scrie scenariul . Este o noua a bordare a povestii despre cum s-au intalnit cele doua personaje si cum au ajuns pe strada in vremuri grele. Laverne este o fata dura cu un L tatuat pe brat”, a mai adaugat producatorul.

Garry Marshall, unul din creatorii sitcomului original, le vrea in rolurile principale pe Jennifer Garner (Laverne) si Jessica Biel (Shirley). Marshall a mai colaborat cu cele doua vedete si Jamie Foxx la comedia romantica Valentine’s Day.

Deocamadata nu se cunosc alte detalii legate de proiect si nici daca Garner si Biel vor fi de acord cu propunerea lui Marshall si scenariul lui Foxx.

Urmareste trailerul comediei Valentine's Day:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea