Showbiz

#james mcavoy #professor x #x-men:first class

James McAvoy este noul Professor X in "X-Men: First Class"

20th Century Fox a inceput castingul pentru blockbuster-ul X-Men: First Class si a anuntat joi, 27 mai, ca James McAvoy a semnat deja contractul pentru un rol principal din noul film, noteaza aceshowbiz.com.

McAvoy va interpreta rolul profesorului Charles Xavier, aka Professor X , in tinerete. Pana acum rolul a fost jucat de Patrick Stewart, dar producatorii nu au dezvaluit daca James va fi nevoit sa renunte la podoaba capilara pentru acest rol. Deocamdata, in afara de James McAvoy nu a fost confirmat niciun alt nume in distributia lui X-Men: First Class.

Povestea din noul X-Men se concentreaza pe prietenia dintre Charles Xavier si Erik Lensherr inainte ca cei doi sa devina Professor X si Magneto , pe cand lucrau inca impreuna pentru a opri alte forte ce amenintau sa distruga planeta.

Regia lui X-Men: First Class ii apartine lui Matthew Vaughn (Kick-Ass), in timp ce regizorul lui X-Men si X-Men 2, Bryan Singer, va fi producator. Mega-productia va avea premiera pe 3 iunie 2011, iar filmarile vor demara in cursul acestei veri.

James McAvoy are in agenda rolul din Wanted 2 , iar anul acesta il vom vedea in drama The Conspirator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea