Showbiz

#james franco #print #comedie #evul mediu #pineapple express

James Franco - print medieval

James Franco va face din nou echipa cu regizorul comediei pineapple express, David Gordon Green, pentru o noua pelicula, anunta variety.com.

Actorul din Milk va juca rolul principal in comedia Your Highness , care urmareste aventurile a doi printi aroganti si lupta lor cu un vrajitor rau care le-a rapit tatal si logodnica unuia din printi. Actiunea filmului se petrece, cum altfel, in Evul Mediu.

James Franco il va interpreta pe fratele cel mare, in timp ce printul mai tanar si mai lenes va fi jucat de Danny McBride.
Scenariul peliculei, inspirat din filmele fantastice ale anilor ’80, a fost scris de Danny McBride si Ben Best, iar filmarile sunt programate sa inceapa in iulie la Dublin.

James Franco a fost nominalizat anul acesta la Globurile de Aur pentru rolul din comedie Pineapple Express si a fost apreciat de criticii de specialitate pentru prestatia din filmul biografic Milk, in care joaca alaturi de Sean Penn.

Urmareste trailerul filmului Pineapple Express.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea