Showbiz

#sean penn #milk #film biografic #homosexual #james franco

James Franco - din nou in rol de homosexual

Actorul James nu a ezitat nicio clipa sa accepte rolul poetului homosexual Allen Ginsberg intr-un film biografic despre viata controversatului artist. Franco joaca pentru a doua ora in decurs de 2 ani un rol de homosexual, informeaza femalefirst.

Astfel, adevarata orientare sexuala a actorului american a devenit subiect de discutii intense, mai ales ca in noul sau film, James Franco interpreteaza tot un homosexual. El joaca in filmul biografic Milk rolul iubitului lui Harvey Milk (Sean Penn).

Insa Franco sustine ca s-a simtit foarte onorat sa joace rolul lui Ginsberg in noul film intitulat Howl, incat nu-i pasa de barfele rautacioase. Intrebat de ce joaca asemenea roluri, actorul a declarat pentru cotidianul New York Daily News: “Pentru mine nu conteaza orientarea sexuala. Ginsberg este unul dintre idolii mei si acest film este foarte important. Eu il joc pe Ginsberg la varsta de 20 si ceva de ani, cand a fost admis la Universitatea Columbia”, a spus Franco.

Pelicula Howl spune povestea procesului din 1957 in care Ginsberg este acuzat de comportament obscen din cauza unei poezii scrise pe cand era student la celebra universitate americana. Din distributia filmului mai fac parte Paul Rudd, Jeff Daniels, Alan Alda si David Strathairn, iar regia este semnata de Rob Epstein.

Urmareste trailerul filmului Milk.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea