Showbiz

#mcg #james cameron #christian bale #terminator salvation

James Cameron uraste noul film "Terminator Salvation"

Regizorul noului film terminator salvation a dezvaluit in timpul unui interviu ca proiectul sau nu a fost sprijinit de creatorul celebrei francize, James Cameron , scrie site-ul digitalspy.com

McG semneaza regia celei de-a patra parti a seriei Terminator , cu Christian Bale in rolul lui John Connor, omul al carui destin este sa conduca miscarea de rezistenta a oamenilor impotriva companiei Skynet si a armatei de roboti Terminator.

Intr-un interviu acordat site-ului Wired, regizorul McG a spus: “Nu vroiam ca omul care l-a creat pe Terminator sa fie impotriva proiectului meu, asa ca m-am dus sa-l vad pe James Cameron si sa-i spun ce incercam sa fac”.

“A fost politicos, dar mi-a spus: ‘Nu am de gand sa-ti sprijin filmul. Imi rezerv dreptul de a-l detesta. Dar iti urez succes si daca te apuci sa faci un Terminator, as prefer sa faci un film bun nu unul prost’.”

James Cameron a scris si regizat primele doua filme din seria Terminator care l-au propulsat pe Arnold Schwarzenegger in galleria vedetelor de la Hollywood, dar a refuzat sa colaboreze la noul film, Terminator Salvation.

Urmareste trailerul filmului Terminator salvation: The Future Begins care va avea premiera pe 5 iunie.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea