Showbiz

#mancare vegetariana #james blunt #bere #vinuri romanesti #catering #21 februarie 2009 #bucuresti #concert #pop

James Blunt vrea sa deguste vinurile romanesti

 

James Blunt , artistul britanic care va concerta la Bucuresti pe 21 februarie , s-a aratat interesat sa deguste vin rosu si alb din productia locala, despre care a auzit ca are cateva sortimente de calitate.

La capitolul “catering”, la Bucuresti

Canteretelul si stafful sau nu vor renunta nici la Bucuresti la consistentulEnglish Breakfast (oua, bacon, carnaciori, rosii si ciuperci). In plus, s-au mai solicitat supe si preparate vegetariene.

In ceea ce priveste pretentiile legate de confort si accesorii, Blunt a solicitat30 de prosoape pentru baie si alte 20 pentru a fi folosite in timpul concertului, toate in culori inchise (bleumarin sau negre).

Pe partea tehnica, stafful lui James Blunt a cerut acces la internet wireless , faxuri si linii telefonice redirectionate numai catre personalul insotitor al artistului. De asemenea, promoterii de la Bucuresti au obligatia sa-i asigure oaspetelui si echipei sale 5 cabine de backstage incapatoare, in interiorul fiecareia dintre acestea fiind necesar sa se gaseasca fotolii si canapele de lux, oglinzi care sa acopere in totalitate cate unul dintre peretii incaperii, aer conditionat, televizor LCD si frigider.

Biletele de 100 si 150 lei s-au epuizat

Blue Music, organizatorii evenimentului anunta ca biletele incadrate in categoriile a 4-a si a 5-a (la pretul de 100, respectiv 150 de lei) s-au epuizat inca de la finele saptamanii trecute. La ora actuala, mai sunt disponibile tichete de acces din categoriile VIP, 2 si 3 la tarife de 220,350 si500 de lei.

James Blunt se afla la primul concert in Romania, evenimentul urmand sa aiba loc 21 februrie la Romaero Baneasa , de la ora 20.00.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea