Showbiz

#james blunt #despartire #iubita #sabine vidal

James Blunt s-a despartit de Sabine Vidal

Cantaretul britanic James Blunt (36 < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de ani) s-a despartit de iubita sa, modelul Sabine Vidal , cu care a fost impreuna aproape doi ani.

Blunt si -a parasit resedinta din Ibiza, stabilindu-se la Londra. "Dupa o perioada in care Au ">au luat o pauza, Sabine si James au decis sa se desparta. Ei incearca sa ramana prieteni", a declarat o sursa pentru Daily Mail.

James Blunt a fost vazut sambata, 22 ianuarie, pasind pe covorul rosu, la ceremonia NRJ Awards de la Cannes, la bratul frantuzoaicei Laurie Thilleman.

Blunt are la activ multe iubite. Timp de doi ani a fost impreuna cu Camilla Bowller, cea care l-a inspirat sa compuna hitul “You’ re Beautiful”.  James Blunt a mai avut relatii cu Jessica Sutta de la Pussycat Dolls, Tara Palmer-Tomkinson, modelul Petra Nemcova si vedeta TV Tania Zaetta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea